Privatlivspolitik

SUPERCHARGED ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi sætter stor pris på din tillid.

Denne meddelelse beskriver vores politik i forbindelse med behandling af personoplysninger fra kunder og andre brugere af vores tjenester og digitale tjenester. (Opdateret 15. marts 2018)
----
1. Hvad bruger vi din information til?

Når du køber noget i vores butik, indsamler vi personlig information så som:

  1. Dine basisoplysninger, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, alder, andre demografiske oplysninger og præferencer.
  2. Oplysninger om din interaktion med os, fx hvilke produkter du køber online, betalingsoplysninger, returneringer, kundeservicehenvendelser, spørgeundersøgelser, deltagelse i konkurrencer eller events etc.
  3. Oplysninger om dig, fx kommentarer eller brug af sociale netværk etc., fra selskaber, som vi samarbejder med.
  4. Oplysninger om dine digitale aktiviteter, fx browserdata, nyhedsbrevaktivitet og fysisk tilstedeværelse, via cookies, pixeltags og lignende teknologier, som fx beacons og WiFi-adgangspunkter, herunder IP-adresser og MAC-adresser.  

2. Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

Dine oplysninger kan bruges til følgende formål:

  • Behandling af ordrer og returneringer
  • Tilbyde dig medlemsfordele
  • Sende nyhedsbreve, eller anden kommunikation/tjenester, du har anmodet om
  • Forbrugeranalyser og segmentering
  • Marketing af produkter og tjenester
  • Tilpasse indholdet af nyhedsbreve, øvrig kommunikation og andre medier, fx hjemmesider og apps

Behandlingen af ​​dine personlige oplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig i forbindelse med indgåelse eller udarbejdelse af en kontrakt med dig. Behandlingen kan også være nødvendig for at efterkomme en anmodning fra dig, fx til at sende dig nyhedsbreve. Behandlingen kan også være nødvendigt for at kunne give dig oplysninger, der er skræddersyet til dine interesser, samt for at gøre os klogere på hvilke forbrugere etc., vi er i kontakt med.

I visse situationer er det et krav, at du udleverer dine personlige oplysninger til os, fx din adresse og betalingsoplysninger, hvis du handler online, ellers har vi ikke mulighed for at sende dig varerne.

3. Hvordan deler vi dine personoplysninger?

Vi sælger, deler eller overfører ikke dine personlige oplysninger til nogen tredjepart, med mindre andet er beskrevet i denne privatlivspolitik. Med det formål at supportere vores forretning kan leverandører eller tredjeparter (som fx kreditkortselskaber, kundeserviceleverandører eller shippingfirmaer) foretage behandling af dine oplysninger, men kun i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion, du har anmodet om. Vi har procedurer, der sikrer, at disse tredjeparter beskytter dine personlige oplysninger.

Vi kan også dele dine personlige oplysninger med tredjeparter, der bistår os med markedsføring rettet mod dig, fx sociale netværk. Vi vil altid sikre, at sådanne tredjeparter kun bruger de personlige oplysninger til at promovere vores produkter og tjenester.

Vi kan bruge og videregive personoplysninger til parter, der er forbundet med en foreslået eller faktisk finansiering, aktie- eller obligationsudstedelse, forsikring, salg, overdragelse eller afvikling af alle eller en del af vores forretning eller aktiver, med henblik på evaluering og/eller gennemførelse af den planlagte transaktion. Vores efterfølgere og rettighedserhververe kan bruge og videregive dine personoplysninger til lignende formål som de, der er beskrevet i denne privatlivspolitik.

4. Hvornår sletter vi dine personoplysninger?

Opbevaringen af ​​dine personlige oplysninger afhænger af formålet med behandlingen.

Først og fremmest vil vi gemme dine personlige oplysninger så længe vi juridisk er forpligtet hertil. For eksempel er vi forpligtet til at gemme salgsrelaterede oplysninger i en bestemt periode for at overholde Bogføringsloven.

Hvis der ikke er nogen gældende juridiske forpligtelser, vil vi gemme personlige oplysninger så længe du er registreret medlem og i 12 måneder derefter.

Personlige oplysninger, som ikke er omfattet af en juridisk forpligtelse og som ikke er knyttet til et medlemskab, opbevares i 12 måneder.

5. Shopify

Vores butik er hosted hos Shopify Inc. De stiller denne online e-commerce platform til rådighed som muliggør, at vi kan sælge vores produkter til dig.
Dine data opsamles i Shopify's database, hvor de opbevares på en sikker server bag en firewall.

6. Cookies

Vi indsamler oplysninger, herunder personlige oplysninger om dig, via cookieteknologi. En cookie er en lille tekstfil, der lægges på din computers harddisk, med oplysninger om, hvilke dele af hjemmesiden, du har besøgt. Udtrykket 'cookies' kan også omfatte andre teknologier. Cookies er pålidelige filer, og de kan ikke udføre programkoder, overføre virus eller indsamle oplysninger om, hvad du ellers bruger din computer til.

Vi bruger cookies til følgende primære formål; webstatistik, salg og reklame, brugeroplevelser og funktionalitet. Vi bruger de funktionelle cookies til at sikre, at vores onlinebutik fungerer korrekt, fx at du kan lægge varer i din indkøbskurv, afgive ordrer etc.

Vi samarbejder med tjenesteudbydere om indsamling af webstatistik. Cookies fra disse udbydere giver os blandt andet mulighed for at se, hvilke sider, der besøges, samt hvor trafikken kommer fra. Vi bruger oplysningerne til at måle og forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside, og til opfølgning på salg og annoncekampagner.

7. Har du spørgsmål?

Vi vil altid gerne høre fra dig, og du er til enhver tid velkommen til at sende spørgsmål og kommentarer vedrørende fortrolighed og datasikkerhed. Gå til vores kontaktside eller kontakt os på shop@superchargedshop.com.

Stay fit and stay updated

Størrelsesguide

Den rigtige pasform betyder alt - det ved vi. Derfor har vi samlet alle information om vores størrelser i størrelsesguiderne herunder, så du kan være sikker på, at du du købe den bedste størrelse for dig og din kropstype.

Værd at huske: Hvis du er på grænsen mellem to størrelser, bestiller du den mindre størrelse for en mere fast/stram pasform eller den større størrelse for en mere løstsiddende pasform

Overdele

Du kan bruge vores overdele-guide til valg af størrelser for t-shirts, sweatshirts, jakker og hættetrøjer herunder. Bemærk venligst: Hvis dine bryst- og taljemål svare til to forskellige størrelser, så anbefaler vi at du bestiller den størrelse anvist af dit brystmål.

Størrelse Bryst Bredde i cm Taljemål i cm Hoftemål i cm
Small 94 cm og mindre 81 cm og mindre 86 cm og mindre
Medium 94 - 104 cm 81 - 86 cm 86 - 94 cm
Large 104 - 112 cm 86 - 94 cm 94 - 102 cm
Extra Large 112 - 122 cm 94 - 102 cm 102 - 109 cm


Underdele

Du kan bruge vores underdele-guide til valg af størrelser for træningsbukser og -shorts samt leggings herunder. Bemærk venligst: Hvis dine hofte- og taljemål svare til to forskellige størrelser, så anbefaler vi at du bestiller den størrelse anvist af dit hoftemål.

Størrelse Taljemål i cm Hoftemål i cm Indre søm (Bukser) i cm
Small 79 cm og mindre 94 cm og mindre 74 cm og mindre
Medium 79 - 86 cm 94 - 99 cm 74 - 76 cm
Large 86 - 96 cm 99 - 104 cm 76 - 79 cm
Extra Large 96 - 107 cm 104 - 109 cm 79 - 81 cm
Tilmeld dig i dag!